CUMHURİYETİN 101. YILI AŞKINA KOŞTULAR

Cumhuriyet Meydanı önünden start alan Cumhuriyet Koşusu Atatürk Caddesi istikametine devam ederken, sporcular Narin Kavşağı’ndan dönerek yeniden Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde Çerkezköy Belediyesi 10. Cumhuriyet Koşusunu tamamladı.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
4 kategoride yapılan 10. Cumhuriyet Koşusunda Kadınlar Kategorisi’nde Esma Nur Yılmaz 1’inci olurken; Hasibe Demir 2’nci, Funda Karayaman ise 3’üncü oldu. Erkekler Kategorisi’nin birincisi Abdulhalik Çağıran olurken, ikinci Hakan Çoban ve üçüncü Serhat Damar oldu.
ÇOCUKLAR DA CUMHURİYET İÇİN KOŞTU
Çocuk Erkekler Kategorisi’nin 1.’si Ömer Ege Öztaş olurken; Mohammed Şakid 2’nci, Uras Kahya ise 3’üncü oldu. Çocuk Kızlar Kategorisi’nin birincisi Zeynep Nisa Uzun olurken, ikincisi Necla Aracı ve üçüncüsü Tuana Gürkan oldu. Cumhuriyet Koşusu’nun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş ve Gökay Keleşoğlu tarafından verildi.
PARKURU BAŞKAN AKAY VE YARDIMCILARI TAMAMLADI
Ayrıca Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen, 10. Cumhuriyet Koşusuna katılan tüm atletlere tişört ve anı madalyası hediye edilirken; 10. Cumhuriyet Koşusuna CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu ve Yunus Erçin ile birlikte katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, parkuru tamamladı.
Cumhuriyet Koşusuna katılan herkese teşekkür eden Başkan Vahap Akay, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin 101. yılını bir kez daha kutladı.
HABER MERKEZİ

